Siirry suoraan sisältöön

Sport Suomi -verkosto tukee jäsentensä toimintaa ja haluaa olla mahdollistamassa elinikäisen oppimisen toteutumista. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus suorittaa korkeakouludiplomiin tähtääviä opintoja Jamkin avoimen ammattikorkeakoulun kautta 6.9.2023–20.5.2024. Opinnot on mahdollista hyväksilukea myöhemmin tradenomitutkintoon.

Korkeakouludiplomikoulutuksessa keskitytään hyvinvoinnin, liikunnan ja urheilun liiketoimintaosaamisen ja johtamisen terävöittämiseen sekä tarjotaan malleja asiakaslähtöiseen ajatteluun. Liiketoimintaosaamisen ohella koulutuksen opintosisällöt yhdistyvät markkinointiin ja hyvinvointivalmennukseen, joten ne sopivat esimerkiksi liikunnanohjaajille sekä alojen markkinointi- ja viestintätehtävissä toimiville henkilöille.

Opintojen myötä opit löytämään hyvinvoinnin, liikunnan sekä urheilun vaikuttavuutta yhteiskunnassa kokonaisvaltaisesti edistäviä ratkaisuja ja saat taustasi riippumatta uutta suuntaa työurallesi tai organisaatiosi kehittämiseen. Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 27.8.2023.

Korkeakouludiplomin aiemmin suorittanut yrittäjä Raisa Haq sai koulutuksesta käytännön tukea liiketoimintansa kehittämiseen:

"Olen saanut konkreettisia työkaluja moneen asiaan. Esimerkiksi taloushallinnon ja strategian puolelle – tein yritykseni strategian erään strategiakurssin aikana, siellä esiin nostettujen työkalujen tuella."

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joten pääset osallistumaan opintoihin joustavasti verkossa ja muutamien läsnäolopäivien myötä mistäpäin Suomea tahansa.

 

 

Sport Business by Jamk on mukana Sport Suomi -verkostossa, jota koordinoivat Jyväskylän lisäksi Kuopion ja Lahden kaupungit. Verkoston mukaista hanketta rahoittaa Pirkanmaan liitto. 
Sport Suomi_hankelogot