Siirry suoraan sisältöön
Juoksuporukka Harjulla

Meistä

HHub-ekosysteemi on voimakkaasti kasvava tutkittuun tietoon ja osaamiseen perustuva innovaatioverkosto, joka tukee kokonaisvaltaisesti ihmisen suorituskykyä ja hyvinvointia. Ideologiamme perustuu ennaltaehkäisevään terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen sekä suorituskyvyn optimointiin.

Yhdistämme huippuluokan fasiliteetit, älykkään datan ja uusimman tiedon ja tutkimuksen luodaksemme optimaalisen ympäristön kasvulle. Yhdessä kumppaneiden ja verkoston kanssa luomme edellytyksiä entistä merkittävämmälle tutkimuslähtöiselle liiketoiminnalle sekä yritysten kasvun vauhdittamiselle.

Ekosysteemiverkoston toiminta pohjautuu Jyväskylän alueen vahvaan liikunta- ja hyvinvointiosaamiseen. Lisäksi vauhdittamme Lahden ja Kuopion kaupunkien kanssa kansallista liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin agendaa Sport Suomi -verkoston avulla.

Missio

Missiomme on luoda uutta potentiaalia, kasvua sekä parempaa elämää ihmiskunnalle

Toimintamme takaa vankan perustan kestävälle kasvulle, joka rakentuu oikeisiin kontakteihin, rahoituksen kotiuttamiseen ja todellisiin kasvun paikkoihin.

Visio

Yhdessä luomme Suomeen hyvinvoinnin globaalin kiintopisteen

Tarjoamme korvaamatonta apua kansainvälisesti merkittävien liikunnan, terveyden, hyvinvoinnin sekä suorituskyvyn arvoverkostojen rakentamiseen. 

Medium_Jyväskylä_kopterikuva-19_HI_RES (002)
Innokaupungit

Yhteistyöstä innovaatioita ja kestävyyttä​

HHub-ekosysteemin toiminta on osa Jyväskylän innovaatioekosysteemityötä. Jyväskylän kaupunki on osa Innokaupunkien verkostoa. Valtio on solminut Innokaupunkien kanssa pitkäjänteiset sopimukset TKI-rahoituksen kohdentamisesta globaalisti kilpailukykyisten ekosysteemien vahvistamiseksi. Toteutus tapahtuu pääasiassa EU-ohjelmakauden 2021–2027 kestävän kaupunkikehityksen rahoituksella. Hankerahoituksen Jyväskylän kaupungille on myöntänyt Keski-Suomen liitto (EAKR).
Hipposkeskus_kuva_pienennetty
Hipposkeskus

Pohjoismaiden merkittävin liikunnan ja hyvinvoinnin keskittymä

Hippoksesta rakentuu Pohjoismaiden ainutlaatuisin liikunnan, urheilun ja hyvinvoinnin osaamiskeskittymä, missä alan innovatiivisimmat yritykset ja huippututkimusyksiköt luovat yhdessä uutta, kansainvälisesti menestyvää liiketoimintaa.

Jyväskylään lähivuosina nouseva osaamiskeskittymä 
tulee toimimaan HHub-ekosysteemin kotipesänä. Hippoksella voitkin nauttia vahvasta kasvupöhinästä, mikä syntyy erityisesti alueen start-up- ja scale-up-yritysten liiketoiminnan kiihkeästä kasvusta. 

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin elinkeinopalvelut koordinoi ekosysteemityötä. Elinkeinopalveluiden tehtävänä on vahvistaa elinkeinokentän verkostoja ja edistää yritysten kasvua. Tehtävänämme on myös kotimaisten ja kansainvälisten yritysten sijoittumisten lisääminen ja toimintamallin kehittäminen sekä vetovoimaisten tekosysteemien luominen erityisesti kaupunkikehitysalustoilla, kuten Hippoksella.

Lue lisää elinkeinopalveluista täältä. Jyväskylässä toteutettavien ekosysteemihankkeiden lisätietoja löydät täältä.

image-png-4

 

Hyppää mukaan sisäpiiriin!

Tilaa HHubin uutiskirje, liity avainketjuumme ja kuulet ensimmäisenä hyvinvoinnin, terveyden ja liikunnan ekosysteemin uutisista ja kasvun paikoista.