Siirry suoraan sisältöön
3

Yrityshautomot

Hautomovaiheessa alkuvaiheen liikeideat jalostuvat kasvaviksi yrityksiksi. Liikeidean ja yrittäjän kokonaisvaltainen valmentautuminen on yksi kestävän kasvun avaimista. Yritystehdas tarjoaa tähän vaiheeseen ensiluokkaisen hautomo-ohjelman liiketoimintasi kirkastamiseen. Myös yhteisölliset toimitilaratkaisut voivat tulla kysymykseen - lue lisää alta!

hhub-Yritystehdas-HERO-1

Yritystehtaan hautomopalvelut


Yritystehdas on Jyväskylässä sijaitseva startup-hautomo, jossa alkuvaiheen liikeideat valmennetaan kasvaviksi ja kansainvälisille markkinoille valmiiksi yrityksiksi. 

Lue lisää Yritystehtaan omilta sivuilta

hhub-Henna-Kautto-1000-768x432

Performance Program -valmennus


Menestyvän startupin taustalla on aina hyvinvoiva ja suorituskykyinen tiimi. Yritystehtaan hautomopalveluihin sisältyy Performance Program -valmennus, joka keskittyy yrittäjän hyvinvointiin ja suorituskykyyn sekä tiimin ja kasvun kulttuuriin kehittämiseen.

Lue lisää täältä

bjkl-2022-hires-9575

Coworking-toimitilat


Coworking-toimitilat ovat erinomainen toimitilavaihtoehto aloittelevalle mutta myös vauhdikkaammassa kasvun vaiheessa olevalle yritykselle.

Crazy Town Jyväskylä tarjoaa monipuolisia Coworking-toimitiloja, työtiloja, asiantuntija- ja verkostoitumispalveluita kasvun tueksi. Lisäksi Crazy Townilla on oma Finest Love -kasvuohjelma.

Digi & Game Center tarjoaa yrityksille työ- ja toimistotiloja digitaalisen liiketoiminnan, digipalveluiden ja pelialan ekosysteemiverkoston tukikohdassa Jyväskylässä.

Mielenkiintoista juuri nyt

Hyppää mukaan sisäpiiriin!

Tilaa HHubin uutiskirje, liity avainketjuumme ja kuulet ensimmäisenä hyvinvoinnin, terveyden ja liikunnan ekosysteemin uutisista ja kasvun paikoista.