Siirry suoraan sisältöön

Jyväskylän kaupunki rakentaa liikkumisohjelmaa, jonka tavoitteena on lisätä liikettä kaikenikäisille kaupunkilaisille.

Olemme keränneet tietoa liikkumisesta Jyväskylässä, jonka ryhmittelyssä ja analysoinnissa on hyödynnetty tekoälysovellusta. Sekä viimevuosien aikana tehdyistä kyselyistä että tämän vuoden kymmenistä työpajoista olemme saaneet yli 5000 mielipidettä ja ideaa liikkumisohjelman pohjaksi, kertoo Jyväskylän liikuntapalveluiden kehittämisasiantuntija Jouni Kallio.

Nyt pääset keskustelemaan työn tuloksista kanssamme aamukahvitarjoilun äärelle!

  • Milloin? Tiistaina 30.5.2023 klo 9–11
  • Missä? Crazy Town Jyväskylä, Learning Cafe (Väinönkatu 9, 40100 Jyväskylä)

Tilaisuuteen ovat lämpimästi tervetulleita kaikki jyväskyläläisestä liikkumistiedosta ja siihen perustuvista yhteistyömahdollisuuksista kiinnostuneet yrittäjät ja yritykset kaikkialta Suomesta. Ilmoittaudu tilaisuuteen 19.5. mennessä.


Työpajassa keskitytään liikkumistiedon herättämiin ajatuksiin suhteessa yritysten asiakaskokemuksiin. Keskiössä on niin ikään kaupungin ja yritysten sekä yritysten keskinäisen yhteistyön kehittäminen. Pajatoiminnassa luotu näkymä kaupunkilaisten liikkumistietoon tukee yritysten tiedolla johtamista ja verkostoitumista tavoitellen uusia liikettä lisääviä liiketoiminnan avauksia.

Tapahtumassa pääset myös liittymään osaksi tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan painottuvaa Sport Suomi -verkostoa, jota Business Jyväskylä luotsaa yhdessä Kuopion ja Lahden kaupunkien kanssa. Verkosto auttaa yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään liikunnan, urheilun, terveyden ja hyvinvoinnin toimialoilla tuoden samanaikaisesti korkeakoulujen ja muiden tutkimusorganisaatioiden valtavaa tiedollista kapasiteettia yhteiskunnallisen kehityksen polttoaineeksi.

Liikunta-, urheilu-, terveys- ja hyvinvointitieto on hyödynnettävissä oleva tekijä niin elinkeinoelämässä kuin kaupunkien pitkäjänteisessä, kestävässä ja älykkäässä kehittämisessä, jolloin rikastutetaan elin- ja vetovoimaa sekä edistetään ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kertoo Sport Suomen projektipäällikkö Alisa Heikkinen

Lisätietoja
Alisa Heikkinen, Sport Suomi projektipäällikkö
Business Jyväskylä
alisa.heikkinen@jyvaskyla.fi 

Tilaisuus on osa Jyväskylän kaupungin liikkumisohjelmaa sekä Sport Suomi -verkostoa, jossa on Jyväskylän lisäksi mukana Kuopion ja Lahden kaupungit. Sport Suomi -verkoston mukaista hanketta rahoittaa Pirkanmaan liitto. 
Sport Suomi_hankelogot