Siirry suoraan sisältöön

International Venture Academy 2022 -sijoittajaohjelma starttaa kesäkuussa jo kolmatta kertaa. Tuomaristo on valinnut kahdeksan innovatiivista Smart Health & Wellbeing -alan yritystä ohjelmaan. Nelipäiväisen IVA Bootcampin aikana nämä yritykset saavat valmennusta ja sparrausta Euroopan parhailta enkelisijoittajilta.

International Venture Academy 2022 -ohjelmaan valitut yritykset ovat:

International Venture Academy 2022 on sijoittajaohjelma kasvuyrityksille, jotka hakevat kansainvälistä kasvua, haluavat tutustua eurooppalaisiin enkelisijoittajiin ja etsivät rahoitusta kasvulleen. HHubin, Business Jyväskylän, FiBANin ja EBANin järjestämä ohjelma starttaa tänä vuonna jo kolmatta kertaa. Ohjelma tarjoaa yrityksille korvaamatonta markkinatuntemusta ja mahdollisuuden kasvattaa kansainvälisiä verkostoja. Jokainen yritys saa henkilökohtaista sijoittajasparrausta ja ohjausta oman kasvusuunnitelman terävöittämiseen ja tarjoaman kehittämiseen.

Lue lisää tämän vuoden ohjelmasta täältä.

Nelipäiväinen IVA Bootcamp Jyväskylässä

Tänä vuonna ohjelmaan sisältyy nelipäiväinen kasvuyritysten Bootcamp Jyväskylässä 7.-10. kesäkuuta. Bootcampin aikana yritykset työstävät sinisen meren strategioitaan, go-to-market-suunnitelmiaan, VSEM-kehikkoaan (visio, strategia, toteutus ja mittaus), hiovat hissipuheensa kuntoon ja saavat sparrausta rahoitukseen.

Bootcamp huipentuu IVA-finaaliin, jossa yritykset pääsevät pitchaamaan liiketoimintaideansa tuomaristolle. Finaalin kaksi parasta yritystä saavat paikat Business Rally Investor Day -pitchaustapahtumaan elokuussa 2022 ja mahdollisuuden osallistua EBAN Investor -tapahtumaan tänä syksynä.

Kuinka rakentaa hyvä hissipuhe? Lue IVA 2022 -valmentajan Audran vinkit täältä.

IVA 2022 Bootcamp sisältää useita työpajoja, joissa yrityksen kasvustrategia hiotaan kuntoon.

Haluatko kuulla lisää sijoittajaohjelmasta?

Tule mukaan HHub-ekosysteemin Get-together-tapaamiseen keskiviikkona 8.6. klo 16-18 Jyväskylän Yritystehtaalle (Kympinkatu 3C). Pääset verkostoitumaan sijoittajien, IVA-yritysten ja muiden ekosysteemitoimijoiden kanssa – tarjolla on pitsaa, juomaa ja hyvää seuraa!

Ohjelma starttaa jälleen ensi vuonna – tilaa HHubin uutiskirje ja ota seurantaan LinkedIn-sivumme, niin kuulet tulevista ohjelmista ensimmäisten joukossa!

Lisätietoja IVA-sijoittajaohjelmasta:
Johanna Hentunen, projektisuunnittelija
johanna.hentunen@jyvaskyla.fi
HHub – liikunnan, terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin ekosysteemi
Business Jyväskylä / Jyväskylän kaupunki

Ohjelma on osa liikunnan, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen ekosysteemityötä. Tapahtuma rahoitetaan TEMin ja Jyväskylän kaupungin vuosi sitten solmitun ekosysteemisopimuksen mukaisella EAKR-rahoituksella, jonka tavoitteena on yritysten toimintaympäristön kehittäminen. Hankkeessa ovat mukana uudistuvan teollisuuden ja liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin ekosysteemit.