Siirry suoraan sisältöön

Digital Health Kasvupolku on suunnattu yrityksille, jotka tarjoavat terveyttä edistäviä ratkaisuja. Yritys voi toimia esimerkiksi digitaalisten terveyspalveluiden, data-analytiikan tai diagnostiikan parissa. Yrityksiltä toivotaan rahoitusvalmiutta sekä uusia, innovatiivisia toimintatapoja silloinkin kun liiketoiminta on perinteistä. Sparraus tuo ulkopuolista näkökulmaa siihen, miten bisneksen voi viedä seuraavalle tasolle.

- Kuten useina aiempina kausina on nähty, myös viime vuonna Digital Health polun yritys ylsi jälleen koko Kasvu Openin parhaimmistoon! Tästä voisi päätellä, että sparraus toimii ja yritykset ottavat melkoisia kasvuaskelia jo kasvupolun aikana, kertoo ohjelmapäällikkö Nina Rautiainen.

- Sparraukset olivat antoisia ja tarjosivat hyviä oivalluksia. Oli upeaa nähdä, että myös ihan eri bisnesalueen sparraajat osasivat löytää vaikkapa liiketoiminnan kasvusta niitä asioita, jotka auttoivat juuri meitä eteenpäin, kiittelee sparraukseen osallistunut Juuso Blomster, CardioSignal, Kasvu Open -blogissa.

Ohjelmassa yritys saa arvokkaita kontakteja ja tapaa asiantuntevia sparraajia

Sparraajat ovat eri alojen osaajia, jotka haastavat ja kannustavat yrityksiä. Kasvu Open -sparraajayhteisö koostuu 1200 asiantuntijasta, joista Kasvupolulle valikoituu sparraajia  yritysten tarpeiden mukaan.

Tänä vuonna Digital Health Kasvupolulla sparraamassa on muun muassa Huippu-urheilun instituutti KIHUn toimitusjohtaja Arto Kuusisto. Artolla on pitkä vuosikymmenten talouden- ja digijohtamisen kokemus ja ennen KIHUlle siirtymistä hän toimi Suomen Olympiakomitean johtajana. 

- Olen innostava kehittäjä ja yhteistyön rakentaja, jolle vastuullisuus on ensiarvoisen tärkeää. Olen työurani aikana luonut laajan yhteiskunnallisten vaikuttajien ja yritysjohtajien verkoston, josta uskon olevan hyötyä yrityksesi kasvulle. Johtamiseni perustan tutkittuun ajantasaiseen tietoon, kertoo Arto. 

Arto on ollut luomassa ja johtamassa urheilun omaa digitaalista Suomisport-palvelualustaa, jolla on tällä hetkellä noin 850 000 käyttäjää. Palvelun ansaintalogiikka on ainutlaatuinen transaktiopohjainen public privet -rahoitukseen perustuva. 

Mitä saat osallistumalla Digital Health Kasvupolulle:

●    6–9 asiantuntijatapaamista kohdistettuna yrityksen tarpeisiin
●    Yhdessä oppimista eri teemoista vertaisten kanssa
●    Vinkkejä pitchauksen kehittämiseen
●    Inspiraatiota ja intoa tekemiseen
●    Kontakteja ja yhteistyömahdollisuuksia kasvun tueksi

Yrityksille maksuttoman sparrauksen mahdollistavat Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit yhdessä Kasvupolku-kumppaneiden kanssa. Digital Health Kasvupolun kumppanit ovat Jyväskylän kaupungin elinkeinopalvelut ja Varma.

Haku on auki 19.3.2024 asti - osallistuminen ei maksa muuta kuin aikaa. 
Tutustu prosessiin ja hae mukaan!


LISÄTIEDOT

Vivi Pöntiö, Kasvu Open
050 439 8988
vivi.pontio@kasvuopen.fi