Siirry suoraan sisältöön

Suomalainen enkelisijoittajaverkosto FiBAN ja Business Jyväskylä ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Tavoitteena on saada pääomaa ja rahoitusta HHub-ekosysteemissä toimiville hyvinvointialan yrityksille yhdistämällä enkelisijoittajat ja yritykset.

FiBANin toimitusjohtaja Amel Gailyn mukaan Business Jyväskylä ja HHub muodostavat erinomaisen lisän FiBANin partneriverkostoon.
– HHub tuo meille ihan uudenlaista, vahvaa liikunnan ja hyvinvoinnin toimialatuntemusta, tapahtumia sekä kiinnostavia start-uppeja, hän iloitsee.
–Uskon, että HHubin piiristä saamme jatkossa myös erinomaisia asiantuntijavieraita enkelisijoittajille järjestettäviin liikunnan ja hyvinvoinnin sektorikatsauksiin. Vastavuoroisesti meidän hyvät asiantuntijamme ovat käytettävissä Business Jyväskylän tilaisuuksiin.

Jyväskylän HHub-ekosysteemissä on paljon aktiivista toimintaa ja laadukkaita startup-yrityksiä.
– Pyrimme FiBANilla pitkäikäisiin partneruuksiin. Pitkäjänteisellä ja vastuullisella työllä saavutetaan yleensä myös isoin vaikutus.

Tavoitteena herättää myös eurooppalaisten enkelisijoittajien mielenkiinto

HHubin projektipäällikkö Nina Rautiainen tiivistää yhteistyön hyödyt napakasti:
– Me tarjoamme FiBANille terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin toimialatuntemusta. He puolestaan tuovat meille uusia sijoittajia ja partneriverkoston jäseniä yhteistyöhön.

Rautiainen uskoo, että yhteistyö FiBANin kanssa avaa yrityksille ovia myös eurooppalaisten enkelisijoittajien suuntaan.
– Tärkeä yhteinen tavoite on yhdistää enkelisijoittajat ja ekosysteemin start-upit saman pöydän ääreen. FiBAN on huomattavasta aktiivisuudestaan palkittu sijoittajaverkosto, jonka kanssa voimme yhdessä herättää myös eurooppalaisten enkelisijoittajien kiinnostuksen suomalaista terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin huippuosaamista ja kasvuyrityksiä kohtaan, hän iloitsee.

FIBAN on suomalainen enkelisijoittajien verkosto, johon kuuluu noin 650 enkelisijoittajaa Suomesta ja ulkomailta. Lisätietoja www.fiban.org