Siirry suoraan sisältöön

Liikunta parantaa tutkitusti työkykyä. Liikkeelle työkyvyn puolesta -projekti tarjoaa keskisuomalaisille yrityksille tietoa ja tukea liikunnan vaikuttavampaan hyödyntämiseen osana henkilöstön hyvinvoinnin ja työkyvyn ylläpitoa. Lue lisää alta ja hae mukaan 2023 alkavaan toimintaan.

Likes by JAMK:in vetämään Liikkeelle työkyvyn puolesta -projektiin haetaan mukaan keskisuomalaisia yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita henkilöstön työkyvyn lisäämisestä liikunnan keinoin. Projektin toiminta alkaa tammikuussa 2023 ja osallistuminen toimintaan on yrityksille maksutonta.

  • Yritys saa tietoa ja tukea, miten hyödyntää liikuntaa nykyistä vaikuttavammin osana henkilöstön hyvinvoinnista ja työkyvystä huolehtimista. 
  • Yritys pääsee testaamaan ja ottamaan käyttöön omiin tarpeisiin sopivia liikunnallisia toimintamalleja ja työkaluja 

Miksi hakea mukaan?

Työikäisistä vain 20 % liikkuu terveytensä kannalta riittävästi. Ne työntekijät, joiden työnantaja tukee liikuntaa arvioivat oman työkykynsä paremmaksi kuin ne, joiden työnantaja ei tue liikuntaa. Lisäksi…

  • liikunta on alihyödynnetty keino.
  • liikunta parantaa työkykyä monipuolisesti.
  • henkilöstön hyvinvointiin ja työkykyyn panostaminen on pk-yritykselle maine- ja vetovoimatekijä ja kertoo yrityksen vastuullisuudesta. Samalla se on kustannustehokas investointi. 
  • liikunnan lisääminen kiinnostaa henkilöstöä.

Miten pääsee mukaan?

Projektin infotilaisuudet järjestetään 11.8. ja 15.8. klo 8–10 Hotelli Albassa. Aamupala katettu klo 8, tilaisuus alkaa klo 8:45. Jos et pääse mukaan aamupalatilaisuuksiin, mutta asia kiinnostaa sinua, jätä yhteystietosi ilmoittautumislinkin kautta. Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan!  

Lisää mielenkiintoista faktatietoa liikunnan vaikutuksista työkykyyn löydät Liikkuva työelämä -sivustolta.
 
Kysy lisää:         
Reetta Laakkonen, reetta.laakkonen@jamk.fi  044 459 6168 
Miia Malvela,  miia.malvela@jamk.fi  050 443 2376 
Katja Järvelä, katja.jarvela@jamk.fi 050 473 8593 


JAMK on tiiviisti mukana liikunnan, terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin ekosysteemityössä, jonka tavoitteena on tiivistää ja sujuvoittaa yritysten ja tutkimusorganisaatioiden välistä liiketoimintalähtöistä innovaatio- ja kehitystyötä. Lue lisää JAMK:in ja kaupungin välisestä ekosysteemisopimuksesta täältä.