Siirry suoraan sisältöön

Kansallinen Sport Suomi -verkosto on viemässä 18.–19.9. yritysdelegaation Espanjan Sevillaan, jossa järjestetään maailman jalkapalloalan johtavia toimijoita ja sidosryhmiä yhteen tuova World Football Summit -tapahtuma foorumina lajiin liittyvälle verkostoitumiselle ja uusien ratkaisuiden sekä muiden liiketoiminnallisten mahdollisuuksien kehittämiselle. Tapahtuma kerää vuosittain yhteen huomattavan määrän jalkapalloalan päättäjiä. Matka on avoin kaikille halukkaille suomalaisille yritystoimijoille ja toimii jatkona Sport Suomen ja Optimal Performance -arvoverkoston keväällä Madridissa tekemälle yritysdelegaatiotyölle, jolloin mukana olleet yritykset pääsivät tapaamaan muun muassa LALIGAn edustajia.

Lue lisää Madridin ja Bilbaon yritysdelegaatiosta

20240422_124204

Sport Suomen johdolla pääset osaksi ”Sport Finland” -maabrändin ständitoimintaa ja sujahdat ryhmän tuella messuosaston vilskeeseen. Tapahtuman järjestäjäorganisaatio valitsee  puheenvuoron pitäjiä tapahtumien temaattisiin kärkiin (lue lisää täältä) liittyen, joten saatat myös päästä heidän joukkoonsa. Yritys vastaa itse matkan liittyvistä kustannuksista (matka-, majoitus- ja pääsylippukulut).

Matka toimii oivallisena tilaisuutena monenlaisille yritystoimijoille, joiden osaamisella on potentiaalia viedä jalkapallon laji- ja kulttuurikehitystä eteenpäin. Hae siis rohkeasti mukaan, mikäli tuotteesi, palvelusi tai muu ratkaisusi kytkeytyy esimerkiksi urheiluteknologiaan, urheilijoiden suorituskyvyn edistämiseen, fanien sitouttamiseen, kestävään kehitykseen, e-urheiluun, tekoälyyn tai lähetystoimintaan.

Koska World Football Summit -tapahtumassa voit tavata liiketoimintasi kasvun ja skaalautumisen kannalta potentiaalisia toimijoita, on paras valttikorttisi matkalla rohkeus ja halukkuus verkostoitumiseen sekä keskusteluihin erilaisten ja johtavien jalkapallotoimijoiden kanssa.

Ilmoittaudu täältä yritysdelegaatioon

Huom. Ilmoittautuminen ei ole sitova, vaan voit peruuttaa sen milloin vain haluat.

Kysy rohkeasti lisää:

Alisa Heikkinen
Sport Suomi -verkoston projektipäällikkö
Jyväskylän kaupunki
+358 40 675 3066
alisa.heikkinen@jyvaskyla.fi

Juha-Matti Haapsaari
Sport Suomi -verkoston projektipäällikkö
Lahden kaupunki
+358 44 482 6904
juhamatti.haapsaari@lahti.fi

Santtu Pirskanen
Sport Suomi -verkoston projektipäällikkö
Kuopion kaupunki
+358 44 718 2521
santtu.pirskanen@kuopio.fi

Sport Suomi logokoonti  (1)

Sport Suomi -verkostoa toteutetaan Jyväskylän, Lahden ja Kuopion kaupunkien yhteisesti vetämänä vetovastuuhankkeena 4/2023–12/2024 välisenä aikana. Hankkeen perusta on valtion sekä yliopisto- ja yliopistokeskuskaupunkien eli Innokaupunkien välisissä ekosysteemisopimuksissa ja sen rahoittajana toimii Pirkanmaan liitto, joka myöntää tukea vetovastuuhankkeille Euroopan aluekehitysrahaston varoista Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027-ohjelman sisältämien toimintalinjojen ja erityistavoitteiden mukaisesti.