Siirry suoraan sisältöön

Kasvu Openin, Jyväskylän elinkeinopalvelujen, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun Seed Village -kiihdyttämö auttaa kehittämään yritysten tuotetta/palvelua/liiketoimintaa sekä tarjoaa ratkaisuja kehityksen rahoittamiseksi TKI-yhteistyön avulla.

Seed Villagen “Optimal Human Performance & Wellbeing” -kiihdyttämö on hyvinvoinnin ja suorituskyvyn mittaamiseen erikoistuneille pk-yrityksille, joilla on innovatiivisia ratkaisuja tuotteen, palvelun tai liiketoiminnan kehittämiseksi. Innovaatioiden toivotaan keskittyvän huippuammattilaiskäytön vaatimalle tasolle erityisesti hyvinvoinnin, urheilun sekä kuntoutuksen aloilla.

– Osallistuville yrityksille ohjelmassa tarjoutuu mahdollisuuksia tutustua Jyväskylän kansainvälisten verkostojen kautta esimerkiksi urheilumaailman tarpeisiin tai huippuunsa viritettyä suorituskykyä ja toimintavarmuutta vaativissa olosuhteissa toimiviin kumppaneihimme. Sparraukset voivat toimia myös kimmokkeena yrityksen tuotteiden tai palveluiden testaukselle ja palvelumuotoilulle asiakaslähtöisiksi esimerkiksi korkeakouluyhteistyön avulla, kommentoi Jyväskylän kaupungin ohjelmapäällikkö Nina Rautiainen.

Mitä Seed Village tarjoaa?

Seed Village -kiihdyttämöön valitut yritykset saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata TKI-toimijoita ja -asiantuntijoita sekä kasvun sparraajia, esimerkiksi rahoituksen asiantuntijoita. Kiihdyttämöön sisältyy 10–13 yrityksen tarpeisiin räätälöityä asiantuntijatapaamista per yritys.

Kenelle kiihdyttämö sopii?

Seed Village on yrityksille, jotka ovat sitoutuneita kehittämään hyvinvoinnin ja suorituskyvyn mittaamiseen ja analysointiin liittyviä ratkaisuja. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden niin urheilun, hyvinvoinnin kuin kuntoutuksen aloilla toimiville yrityksille. Yrityksen ratkaisu tai innovaatio voi olla hyödynnettävissä eri näkökulmista, esimerkiksi:

  • Urheilijan suorituskyky
  • Taistelijan toimintavarmuus
  • Hyvinvointi- ja kuntoutus: osaamisen digitaalinen seuranta ja mittaus
  • Ihmiselämän mittainen hyvä toimintakyky
    • digitaalinen terveys ja ikäihmisten suoriutuminen arjessa
    • hyvinvoinnin etäpalvelut ja fyysisen aktiivisuuden lisääminen

Hae mukaan!

Hakuaika Seed Village -kiihdyttämöön on 2.4.– 5.5. 2024. Ohjelma on maksuton. Kiihdyttämöön osallistuminen edellyttää aikaa ja oppimishalukkuutta. Kiihdyttämö vie ajallisesti noin 5-6 työpäivää syksyn 2024 aikana. Ohjelmaan valitaan 10 yritystä. Yritysvalinnat tehdään hakemusten perusteella. Hae osoitteessa: https://kasvuopen.fi/seed-village/.

Lisätietoja:

Teo Tarri
044 493 8567
teo.tarri@kasvuopen.fi 

Lisätietoja Seed Village -kiihdyttämöstä osoitteessa: https://kasvuopen.fi/seed-village/.