Siirry suoraan sisältöön

Suunnitteletko palvelun tai tuotteen tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa? Ilmoittaudu tiistaina 14.9. klo 9:00 – 10:00 järjestettävään Seed Village -webinaariin, jossa esittelemme uuden Seed Village -kasvukiihdyttämön toimintaa ja kuulemme, kuinka TKI-yhteistyö on vauhdittanut jyväskyläläisen Firstbeatin kasvua!

Mikä Seed Village?

Kasvua kiihdyttävä Seed Village 2021 -ohjelma on suunnattu hyvinvointiratkaisuja tuottaville yrityksille. Seed Village –ohjelmasta yritykset saavat uusia avauksia tuotekehitykselle, vahvistavat yrityksen vaikuttavuus- ja vastuullisuusviestintää, innovaatiotoimintaa ja saavat sparrausta yrityksen rahoituskelpoisuuteen.

– Selvitysten mukaan yli 60 % yrityksistä aikoo lisätä panoksia tuotekehitykseen. Kaikkea ei kuitenkaan kannata tehdä itse ja yksin. Seed Villagessa tarjoamme kahvoja, joihin tarttua, kun yritys hakee vauhtia uuden hyvinvointipalvelun markkinalle tuomiseen tai tämän vaiheen rahoittamiseen. Ohjelmaan yritys voi hakea mistä päin Suomea tahansa, Business Jyväskylän projektipäällikkö Nina Rautiainen sanoo.

Hakuaika ohjelmaan on 18.8. – 17.9.2021.

Seed Village -ohjelmakumppaneiden kautta yritys voi saada sparrausta esimerkiksi kyberturvallisuuden kehittämiseen, AWS-palveluiden hyödyntämiseen, tutkimukseen pohjautuvaan tuotteiden ja palveluiden validointiin tai palvelumuotoiluun. Seed Village -ohjelman toteuttavat Business JyväskyläJyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK ja Jyväskylän yliopisto JYU. Ohjelmassa ovat mukana Kasvu Open, Yritystehdas, Digi & Game Center ja Howspace. Ohjelma on valtakunnallinen.

Hakeminen tapahtuu verkossa. Hae Seed Village -kiihdyttämöohjelmaan.

Lisätiedot

Nina Rautiainen
projektipäällikkö, Business Jyväskylä
+358 50 413 7028
nina.rautiainen(at)jyvaskyla.fi

Lue lisää Seed Village -kiihdyttämöohjelmasta