Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa mukaan Optimal Performance -yritysverkoston toimintaan! Haluamme mukaan yrityksiä, joilla on halua ja kykyä kansainvälistymiseen ja kasvuun. Verkosto tarjoaa apua ja väyliä kansainvälistymiselle (Track 1) sekä mahdollisuuksia yhteistyöhön hyvinvointidata-teemassa, kuten esimerkiksi Jyväskylään rakentuvassa Hipposkeskuksessa (Track 2). 

image-png-3-1

Kansainväliset markkinat ja verkostot (Track 1) - markkina-avaukset Biskajaan ja Madridiin


Yritysverkoston ensimmäinen teema tarjoaa väylän kansainvälisten markkinoiden ja kumppanuuksien rakentamiselle Espanjan Biskajan alueelle. Vierailu tapahtuu huhtikuussa 2024. Vierailumatka on osa Jyväskylän ja Biskajan alueen solmimaa Innovation Bridge -yhteistyösopimusta. Biskaja-yhteyden taustalla on hyvässä vauhdissa oleva tutkimusyhteistyö Jyväskylän yliopiston ja Athletic Club Bilbaon välillä.

Lue lisää Innovation Bridge -sopimuksesta täältä.
Lue lisää Biskajan alueen startup-yritysten vierailusta täältä.

Toinen kansainvälistymispolku suuntautuu puolestaan Madridiin, Espanjan jalkapalloliigan LALIGAn pääkonttorille, jonne mukaan valitut yritykset pääsevät esittäytymään ja pitchaamaan LALIGAn organisaatiolle ja seuroille. Tämä vierailu sijoittuu myös huhtikuulle 2024.

Lue lisää yhteistyöstä LALIGAn kanssa täältä.

Haemme kansainvälistymisväylille mukaan erityisesti yrityksiä, jotka tarjoavat ratkaisuja esimerkiksi suorituskyvyn optimoinnille, energiaoptimoinnille, kyberturvallisuudelle, stadioneiden ja areenojen hallinnointiin (olosuhteiden hallinta, kävijäkokemus ja turvallisuus tmv.) tai tarjoavat pelillisiä ratkaisuja (gaming) tai muita AI- ja datapohjaisia ratkaisuja. 

Edellä mainittu listaus ei ole rajaava eli lämpimästi tervetuloa mukaan 25.1. tilaisuuteen, mikäli haluat kuulla mahdollisuuksista lisää.

Hyvinvointidata & Hippos (Track 2)


Kansainvälistymisen lisäksi avaamme mahdollisuuksia hyvinvointidatayhteistyöhön, jossa Hipposkeskus tulee toimimaan tulevaisuuden alustana ja datakeskittymänä. Hippoksen Datahub ja sen mahdollisuudet yrityksille ovat verkostotyön ytimessä.

Optimal Performance -yritysverkostossa keskitytään hyvinvointidataan ja sen mahdollisuuksiin TKI-alustana. Hyvinvointidatan hyödyntämistä teemassa vauhdittaa myös useampi datahanke, joista kuulet avaustilaisuudessa lisää. 

Kutsumme hyvinvointidatan osalta mukaan kaikki aiheesta kiinnostuneet yritykset ja oppilaitokset!Optimal Performance -verkoston kick-off-tilaisuus pidetään torstaina 25.1.2024 Jyväskylän Yritystehtaalla, johon kutsumme kaikki teemoistamme kiinnostuneet kuulemaan lisää ja ideoimaan verkostotyötä. Katso ohjelma ja ilmoittaudu:

EU KSliitto TEM_ENOptimal Performance -verkosto on osa liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin ekosysteemityötä, jota rahoittaa Keski-Suomen liitto (EAKR). Työtä koordinoi Jyväskylän kaupungin elinkeinopalvelut.