Siirry suoraan sisältöön
taustakuva 2

Sport Suomi - Liikunnan, urheilun, terveyden ja
hyvinvoinnin innovaatioverkosto

Haluatko olla mukana ratkomassa ihmisten hyvän olon toteutumattomuuteen liittyviä ongelmia ja tukea näin suomalaisen liiketoiminnan voittokulkua?

Nimetön malli (9)

Play better together – ​Yhteispelillä puhuttelevia innovaatioita ja yritystoimintaa

Ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät haasteet näyttäytyvät todellisina aikapommeina yhteiskunnassa. Muutos parempaan tapahtuu partneruuksien, uudistettujen ja uusien ratkaisuiden eli innovaatioiden sekä liiketoiminnan kautta. Sport Suomi -verkosto kokoaa yritysten, korkeakoulujen, tutkimuskeskusten ja muiden toimijoiden aktiivista joukkoa purkamaan tikittäviä aikapommeja kaupunkien tukemana. Kansallista ja kansainvälistä liikunnan, urheilun, terveyden ja hyvinvoinnin sekä muiden hyvän olon edistämisestä kiinnostuneiden alojen huippuosaamista yhdistämällä toteutetaan yhteistyössä tapahtuvia ja yhteiskunnallisesti vaikuttavia innovaatioprosesseja ja vauhditetaan niiden lopputulemia liiketoiminnan kentillä.

Tällä hetkellä verkostossa kehitetään luovasti liikkumista lisääviä vaihtoehtoja erilaisissa toimintaympäristöissä niin työelämässä kuin vapaa-ajalla. Tämä tapahtuu keskittymällä dataan ja tietoon perustuvien innovaatioiden ideointiin ja toteuttamiseen sekä tukemalla niiden käytäntöön viemistä yrityksissä. Tule mukaan purkamaan liikkumattomuuden koodia!

Kopio Kopio Sport Suomi logokoonti 2023 (27)

Verkoston uutiset

Active Cities – Kaupungit pelipaikkojen rakentajina

Kolme sporttista kaupunkia laittavat pallon liikkeelle. Kaupungit järjestävät sinulle paikan oikeisiin innovaatiopeleihin sopivassa tiimissä ja mahdollistavat matkasi paikallisliigasta kansalliselle ja kansainväliselle tasolle sulauttamalla asiantuntemusta koko Suomen alueella sekä tekemällä sen tuloksia näkyväksi maailmalla.

Kopio Nimetön suunnittelumalli (2)

Jyväskylä hyvinvoivan bisneksen liikuttajana

Jyväskylä laittaa asiat liikkeelle fokuksenaan hyvään oloon liittyvän liiketoiminnan innovatiivinen ja näyttöön perustuva kehittäminen yhdessä muiden kanssa.

Kopio Kopio Nimetön suunnittelumalli

Lahti sporttihenkisen bisneksen lisääjänä

Lahti johtaa verkostossa urheiluliiketoiminnan luovaa kehitystyötä ja kansainvälistä vientiä erityisesti vahvalla urheilutapahtumien ja -matkailun tietotaidollaan.

Kopio Kopio Kopio Nimetön suunnittelumalli
A subheading can elaborate

Kuopio terveellisen bisneksen tekijänä

Kuopio vauhdittaa verkoston toiminnassa hyvää oloa tukevan datan hyödyntämistä tervehenkisessä liiketoiminnassa.

Co-create – Pelikirja verkostolle ja yhteiskehittävälle ​innovoinnille

Nimetön malli (10)
Ready

Liity mukaan voittavaan joukkueeseen

Sport Suomi -verkostosta löydät samanhenkiset kumppanit innovoimaan kanssasi ottamalla rohkeasti yhteyttä.
Kopio Nimetön suunnittelumalli
Steady

Virittäydy kokeilemaan uutta taktiikkaa pelikentillä

Sport Suomi -verkostossa innoitut InnoLive-seminaareissa ja pääset ottamaan osaa ideoita, dataa ja tietoa yhdistävien innovaatioiden luomiseen, jatkokehittämiseen sekä niiden testaamiseen InnoLab-työpajojen myötä.
Kopio Nimetön suunnittelumalli (1)
Go

Valmistaudu turnauksen voittoon

Sport Suomi -verkostossa sovellat innovaatiot menestyksesi osaksi optimaalisia kasvuolosuhteita tarjoavien InnoSystem-kiihdyttämispalveluiden avulla.

Kopio Kopio Sport Suomi logokoonti 2023 (21)

Verkostossa tapahtuu

Kiinnostuitko?

Ota suoraan yhteyttä tai täytä lomake.

Alisa Heikkinen
Projektipäällikkö, Sport Suomi -verkosto
alisa.heikkinen@jyvaskyla.fi
+358 40 675 3066
Jyväskylän kaupunki

Juha-Matti Haapsaari
Projektipäällikkö, Sport Suomi -verkosto
juhamatti.haapsaari@lahti.fi
+358 44 482 6904
Lahden kaupunki

Santtu Pirskanen
Projektipäällikkö, Sport Suomi -verkosto
santtu.pirskanen@kuopio.fi
+358 44 718 2521
Kuopion kaupunki

 

 

Sport Suomi -verkostoa toteutetaan Jyväskylän, Lahden ja Kuopion kaupunkien yhteisesti vetämänä vetovastuuhankkeena 4/2023–12/2024 välisenä aikana. Hankkeen perusta on valtion sekä yliopisto- ja yliopistokeskuskaupunkien eli Innokaupunkien välisissä ekosysteemisopimuksissa ja sen rahoittajana toimii Pirkanmaan liitto, joka myöntää tukea vetovastuuhankkeille Euroopan aluekehitysrahaston varoista Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027-ohjelman sisältämien toimintalinjojen ja erityistavoitteiden mukaisesti.

Sport-Suomi-fin-1