Siirry suoraan sisältöön
6
Hyvinvoinnin ja suorituskyvyn johtaminen

Leader360-ohjelma

Leader360-ohjelma tarjoaa hyvinvoinnin työkaluja kasvun johtamiseen


Mikä?
Leader360 on vertaisjohtajien verkosto, jossa kunkin johtajan omaa hyvinvointia ja työorganisaation johtamista rikastetaan neljän huippuasiantuntijan osaamisella.

Kenelle? Ohjelma antaa työkaluja yritysjohtajille oman hyvinvoinnin ja suorituskyvyn johtamiseen ja syvempään ymmärtämiseen vertaisdatan ja -oppimisen keinoin. Tavoitteena on luoda Suomen parhaiten johdettuja organisaatioita.

Ohjelmassa etsitään vastauksia seuraaviin kysymyksiin: Miten johdan itseäni ja tiimiäni vaikuttaviin tuloksiin? Kuinka hyvinvointi parantaa yrityksen suorituskykyä? Mikä on minun roolini johtajana? Onko olemassa kestävän kasvun kaavaa?

4 pääteemaa:

  • Johtajan oma ydin ja itsensä tunteminen – oma core ja hyvinvointi
  • Luovuus ja tunteet johtajan työkaluina – työilmapiiri ja kulttuuri
  • Sisäinen motivaatio ja draivi – tiimit ja johtaminen
  • Yrityksen suorituskyky ja kestävän kasvun kaava

Ohjelma pilotoitiin vuonna 2022 kymmenen keskisuomalaisen johtajan toimesta ja kaikki tapaamiskerrat toteutetaan Jyväskylässä. Ohjelman toteutuksesta on syntynyt Leader360-pelikirja ohjelman toteutuksesta kiinnostuneille.

Olen kiinnostunut tulevista Leader360-ohjelmista!

Hyvinvointi on kasvun pääomaa - katso miniluennot

1. teema: Oma Core, 
Heikki Huovinen, Hintsa Performance


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mihin ja keneen vertaat omaa suoritustasi? Kykenetkö näkemään hyvän itsessäsi? Katso videolta Heikin ajatuksia oman coren löytämisestä. 

Lue Heikin haastattelu täältä.

2. teema: Tunteet ja luovuus, Mari Ravattinen, Mielen MelodiatJos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mitä tunnetta sinä haluaisit välittää muille? Yksi tunne työyhteisöissä nousee ylitse muiden, jota vahvistamalla voidaan vaikuttaa merkittävästi työyhteisöjen ilmapiiriin ja jopa tuloksentekoon, katso videolta!

Lue Marin haastattelu täältä.

A subheading can elaborate

3. teema: Sisäinen motivaatio ja draivi, 
Karoliina Jarenko, Uuden työn puuhanainen

 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuinka johtaa sisäistä motivaatiota? Sisäisen motivaation neljä peruspilaria ovat autonomian, kyvykkyyden, yhteisöllisyyden ja merkityksellisyyden kokemus.

Lue Karoliinan haastattelu täältä.

Ohjelmaan liittyvät sisällöt ja artikkelit

Ohjelman järjestää

Ohjelma on osa Jyväskylän liikunnan-, terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin ekosysteemiä. Jyväskylä on inhimillisen kasvun kaupunki, joka on mukana luomassa pohjoismaisesti vaikuttavaa HHub-ekosysteemiä. HHubissa keskitytään alan parhaiden asiantuntijoiden ja yritysten voimin ratkaisemaan ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä kysymyksiä sekä edistetään liikkumista elämäntapana. Tavoitteena on synnyttää uusia innovaatioita, kasvuliiketoimintaa ja luoda positiivisia vaikutuksia ihmisten hyvinvointiin.

Ohjelman toteuttajina ovat HHUB/Business Jyväskylä, Firstbeat Technologies Oy sekä SRD oy/KIHU.